Toolbar

Uw visie geven wij vorm.

Jorissen Simonetti architecten streeft geen specifieke architectuur na. Ons belang is het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid, u heeft recht op eigenheid. Wij vinden het belangrijk dat aan elk gebouw de identiteit afleesbaar is. Met inachtneming van regelgeving en budget proberen wij recht te doen aan vaak uiterst veelzijdige programma's.
Veelzijdigheid is voor het bureau kenmerkend: onze projecten zijn zeer uiteenlopend. Wij beschikken over een groot aantal disciplines en onze opdrachtgevers vragen multifunctionele gebouwen. Tijdens het ontwerpproces dienen, naast esthetische keuzes, een groot aantal andere keuzes gemaakt te worden. De meetlatten waar deze beslissingen langs gelegd worden, zijn zeer divers: (brand)veiligheid, comfort, functionaliteit, waardetoevoeging, bouwkosten, exploitatiekosten en ga zo maar door. Jorissen Simonetti architecten vormt graag het bindende element in dit complexe werkveld.
"Ons werk moet meer dan mooi zijn. Als bij de opening een ieder met trots kan zeggen 'kijk mijn gebouw': dat is mooi, schitterend zelfs.'

 Jorissen Simonetti architecten streeft in elk project naar korte communicatielijnen en een strakke organisatie. Dat wordt ook weerspiegeld in onze weinig hiërarchische organisatiestructuur: wij verwachten van eenieder zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en besluitvaardigheid.

Onze bedrijfscultuur omschrijven wij als volgt:
• liefde voor het vak en voor de mensen
• een-man-een-man een-woord-een-woord
• communicatief
• enthousiast
• vernieuwingen bevorderend

Al onze opdrachtgevers werken per project met de kern van een ontwerpgroep: de projectarchitect en de projectmanager. Vaste contactpersonen derhalve. Wij vinden dat wij ook iets van u mogen verwachten. Samenwerken is de sleutel tot succes. Het team, inclusief de opdrachtgever zoekt naar de juiste interpretatie van de opgave.

Graag laten wij zien waar wij trots op zijn:
• onze opdrachtgevers en hun projecten;
• de integrale projectaanpak;
• onze maatschappelijke betrokkenheid.

Pin it

Rijssen – Bilthoven

Centraal bureau

 
Hogepad 83
7462 TB Rijssen
 
Postbus 203 
7460 AE Rijssen
 
T 0548 518888
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.