Toolbar

Jorissen Simonetti architecten is trots op haar projecten. Sinds 1963 hebben wij vele projecten gerealiseerd in diverse marktsectoren, namelijk de zorg, scholenbouw, woningbouw en kantoren. De opgaves bevinden zich op verschillende schaalniveaus; van stedenbouwkundige planontwikkeling tot en met het interieurontwerp. Tijdens deze projecten hebben we vele mensen ontmoet. Ons motto hierbij is altijd geweest dat we een breed en innovatief dienstenpakket aanbieden en dat we letterlijk en figuurlijk dicht bij de eindgebruiker proberen te staan.
Om dit te kunnen realiseren zorgen wij ervoor dat we ons zelf blijven ontwikkelen. Dit is bijvoorbeeld te ontdekken onder de tab visie & onderzoek en vakmanschap. Hier kan je onder anderen lezen dat we samen met omgevingspsychologen het Emotioneel Programma van Eisen (EPVE) hebben ontwikkeld. De tool om de emotie van de gebruiker in zijn leefomgeving in kaart te brengen en te verbeteren. Tevens kun je er lezen dat wij het ISO Certificaat hebben ontvangen. ISO 9001 is de internationale norm van kwaliteitsmanagement. Dit wordt ook wel vertaald als volgt: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. Ook op het gebied van duurzaamheid blijven we ons ontwikkelen, dit is vertaald in de JSa Footprint. De basis voetafdruk is de basis waarbij de 'standaard' duurzame maatregelen al als normaal worden geïntegreerd. Afhankelijk van de wensen en het budget wordt het verdere ambitieniveau bepaald.
Onze kennis en onderzoeken integreren we in onze projecten, waardoor we een breed en innovatief dienstenpakket aan kunnen bieden.

Pin it

Rijssen – Bilthoven

Centraal bureau

 
Hogepad 83
7462 TB Rijssen
 
Postbus 203 
7460 AE Rijssen
 
T 0548 518888
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.