Toolbar
  • Layout
    Linear Layout
    Grid Layout

Om te komen tot een basisschool waarin alle groepen zijn ondergebracht ondergaat de Rehobothschool een forse uitbreiding en daarnaast een interne verbouwing en renovatie. De Rehobothschool is op dit moment gesitueerd in twee gebouwen die op loopafstand van elkaar liggen. Aangezien een grote renovatie gepland was en het bestuur haar voorkeur had voor een unilocatie, is besloten op de plaats van de huidige hoofdlocatie de school fors uit te breiden.

In twee maanden tijd heeft Jorissen Simonetti architecten de ver/ en nieuwbouw voor een nieuw V&D warenhuis in Doetinchem gerealiseerd. Op 15 november 2007 opende de V&D haar deuren.

In de wijk Koedijkslanden in Meppel geeft Woonconcept 74 bestaande huurwoningen een nieuwe schil. Wij tekenen voor het ontwerp.

Villa de Eik van architect M.J. Klijnstra is begin jaren '30 gebouwd voor de familie Eschauzier. De nieuwe bewoners van de Eik komen in de oude villa 'thuis'. De woonkamers zijn aan de straatzijde in de oude woonkamer en de bovenliggende ruimte gerealiseerd en zijn sfeervol ingericht. In de woonkamer is een open keuken aanwezig. Niets doet denken aan 'zorg'. De zit/slaapkamers zijn in de andere ruimtes van de villa en in de nieuwbouw gerealiseerd. In het oude tuinhuis is een activiteitenruimte gevestigd. De verbinding naar het tuinhuis is reeds in 1982 tot stand gekomen. Hier boven op is een extra laag aangebracht om aan de ruimtebehoefte te voldoen. In de oude villa is een beddenlift toegevoegd ten behoefte van het comfort.

Rijssen – Bilthoven

Centraal bureau

 
Hogepad 83
7462 TB Rijssen
 
Postbus 203 
7460 AE Rijssen
 
T 0548 518888
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.