Toolbar

Ontwikkelingen als duurzaam bouwen, energiezuinig bouwen, CO2 neutraal en cradle to cradle (C2C) volgen elkaar steeds sneller op. Toepassing van duurzame materialen, het treffen van extra isolatiemaatregelen en/of het ontwerpen op multifunctioneel gebruik vraagt een 'flinke' investering met het oog op de toekomst. Binnen het duurzame kader zijn in de loop der jaren een groot aantal initiatieven / concepten ontstaan met de bijkomende verwarringen en freudiaanse versprekingen.

Wij hanteren geen van deze concepten als uitgangspunt (sommige zijn binnen een bepaalde scope erg tegenstrijdig), maar stellen samen met de initiatiefnemer een bilateraal ambitieniveau vast. Onze opgedane kennis hebben wij samengebracht in een concrete tool die we de "JSa Footprint" noemen. De tool is een communicatiemiddel om samen met de initiatiefnemer het ambitieniveau op duurzaamheid vast te stellen. Met de tool Greencalc+ kunnen wij het ontwerp, gedurende het hele traject, monitoren en waar nodig bij stellen. 

Wilt u graag meer weten dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u graag een duurzaam ontwerp zien neem dan eens een kijkje bij de Veldhuizerschool te Ede.

 

Pin it

Rijssen – Bilthoven

Centraal bureau

 
Hogepad 83
7462 TB Rijssen
 
Postbus 203 
7460 AE Rijssen
 
T 0548 518888
E This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.